Meer weten? Neem contact met ons op

Stal van den Broek is een trainings- en africhtingsstal voor paarden welke gevestigd is in het Noord-Limburgse Sevenum. De stal wordt gerund door Henk van den broek en zijn dochter Monique. Henk heeft als international springruiter zijn sporen in de springsport verdiend, zowel op basis als op grand prix niveau. Maar ook voor wat betreft het klaarmaken, trainen en africhten van hengsten heeft Henk bewezen een specialist te zijn. Monique heeft al veel jonge paarden opgeleid en is ook steeds meer te vinden op internationale wedstrijden.

Accomodatie

Stal van den Broek is gevestigd in een natuurrijke omgeving dicht net buiten de bebouwde kom van het gezellige dorpje Sevenum. Het bedrijf heeft een oppervlakte van ongeveer 3 ha en is voorzien van alle gemakken en benodigdheden die een professionele stal tegenwoordig vraagt, waaronder een binnenmanege, buitenpiste, longeercirkel en trainingsmolen.

Ons team

De paarden verdienen goede zorg, tijd en aandacht zodat het milieu waarin het paard opgroeit optimaal is, om zo het maximale uit een paard te kunnen halen. Om dit te doel te verwezenlijken is een team van ambitieuze mensen werkzaam bij stal van den Broek. Het belangrijkste aspect, het management, is in handen van Henk en Monique van den Broek

Onze paarden

Farbantas

Numero uno x Concorde

Gabantos

Carthino Z x Abantos

Wings

Washington
Bekijk alle paarden

Momenteel houdt Henk zich voornamelijk bezig met het management van de stal. Verder begeleidt en traint hij talentvolle springruiters. Voor de training en africhting van de paarden, gestald op het bedrijf, zijn enkele goede ruiters in dienst die de paarden uitbrengen op landelijke, nationale en internationale wedstrijden.

Laatste nieuws